Hírek

 Főoldal

 Bonnieography

 Diszkográfia

 Képek

 Bonnie turnén

 Bonnie Fan Club

 Linkek

 Hírlevél

 Bejelentkezés

 Figyelem!

 

 
látotagó olvassa a lapot.

 

CD ajánló

 

Ajánlott válogatás lemezek

 

Ravishing – The Best Of Bonnie Tyler (2CD) 2009

 

 

A Sony Music és a Camden Delux 2009-es vadonatúj lemezsorozatot hozott létre The Best Of címmel, melyben a legnagyobb világsztráok dalaiból készítettek egy vagy két lemezre való zenei hanganyagot. Bonnie Tyler Ravishing - The Best Of című kétlemezes válogatásalbuma az egyik legelső a sorban. A korongon gyakorlatilag a 80-as évekbeli összes saját nagylemezén megjelent dala, összesen 30 szerepel. Eredeti album verziók hallhatók a Total Eclipse of the Heart című slágerének kivételével, ez ugyanis rádió verzióban került fel. Az első borító kissé becsapós, mert egy 1977-es fekete-fehér képen ábrázolja az énekesnőt, de a hátsó borítón már egy 1984-es, szintén fekete-fehér kép jelzi, hogy bizony, a lemezen a fénykorából való dalok hallhatóak. A belső borítón egy kétoldalas karrierbeszámoló olvasható, amely leginkább a Faster than the Speed of Night című albumról, Bonnie legsikeresebb lemezéről szól.

 

kiadó: Sony Music & Camden Delux

 

Total Eclipse – The Bonnie Tyler Anthology (2CD) 2002

 

Az eddig kiadott válogatások közül ez a legfigyelemreméltóbb kiadvány. Nem csak a dalok, hanem a belső borító szempontjából is. A két lemez három felé van osztva. Az első lemez első háromnegyedében a hetvenes évek legnagyobb dalai kerültek fel, köztük az első maxi single is a My, My Honeycomb! Az első lemez végén kezdődik a nyolcvanas évekbeli korszak, ami a második korong feléig tart. Ezután pedig a kilencvenes évek nagyjai jönnek, a végére pedig keverten a 80-as és 90-es évekből. A My My Honeycomb-on kívül még két érdekes és ritka dal is hallható. Az egyik a Limelight, ami az Atlantai Olimpiai Játékok dala, a másik pedig a Sem Limites Pra Sonhar, amit egy brazil énekessel, Fabio Juniorral ad elő. Mindkét dal egykor felkerült a toplistákra. És akkor itt van a belső borító, ami egy szétnyitható poszter, komplett életrajzal, idézetekkel Bonnie Tylertől, Jim Steinmantól és Desmond Childtól, valamint egy nagy discographia táblázat, jelölve rajta a dalok toplistán (Top Of The Pops) elért helyük.

 

kiadó: Sanctuary Records/Castle (UK) FR #36

 

Holding Out For A Hero (2CD) 2001

 

Ha valaki csak a nyolcvanas évekből szeretne dalokat Bonnie Tylertől, akkor annak ez a legmegfelelőbb lemez. A belső borítóra nem adtak nagyon, de itt a tartalom a lényeg. A három 80-as években megjelent lemez legnagyobb dalain kívűl, 4 különlegesség is felkerült a korongokra, amik eddig csak maxi singleken voltak megtalálhatók.

 

kiadó: COLUMBIA Germany

 

 

 

 

The Essential Bonnie Tyler (2CD) 2006

 

2006-ban elérkezett az idő ahhoz, hogy a The Essential lemezsorozat bővüljön egy Bonnie Tyleres kiadvánnyal is. Így is történt, de sajnos csak Dél Afrikában jelent meg, ahol viszont bekerült a top 50-be. Az album érdekessége, hogy a 2 lemez 31 dala között megtalálhatóak a hetvenesévekbeli nagy slágerei (It's A Heartache, Lost In France), a nyolcvanas évekből a Total Eclipse Of The Heart, Holding Out For A Hero, a 90-es évekből a Bitteblue, Making Love Out Of Nothing At All, Two Out Of Three Ain't Bad és érdekesség, hogy az All In One Voice című lemezről is kerültek fel dalok, pedig az 1998-as lemezről még nem került válogatásalbumra egy dal sem ezidáig. És további kuriózum, hogy a 2002-es Heart & Soul / Heartstrings című lemezről is hallhatók dalok. Érdekes, szép kiadvány, természetesen a legjobb dalokkal, csak sajnos beszerezni nagyon nehéz Magyarországról.

 

kiadó: Sony&BMG (SA) / South Africa Top 50 

 

Lost In France – The Early Years (2CD) 2006

 

Ahogy a neve is mutatja, a kora korszakból kerültek fel dalok a lemezekre, így csak a hetvenes évek slágereit tartalmazza. Sanctuary-s kiadvány ezért igazán minőségi darab.

 

kiadó: Sanctuary Records/Castle (UK)

 

 

 

 

 

 

Bonnie Tyler Greatest Hits 2001

 

 

Ez már egy egy lemezes kiadvány, így kevésbé fogja át a korszakokat, de ettől függetlenül a legjobb dalok kerültek fel a lemezre. Több országban is felkerült a lemezeladási listák előkelő helyeire. Sanctuary-s, ezért egy rövidített életrajz és egy discographia is elrejtőzött a belső borítóban a remek művészfotók között. Bónuszként csak ezen a lemezen jelent meg a Jim Steinman és Andrew Lloyd Webber által írt és komponált dal, a Tyre Tracks And Broken Heart, ami Steinman, Whistle Down The Wind című musicaljében csendül fel.

 

kiadó: Sanctuary Records/COLUMBIA (UK) UK #18, SE #9, NO #2, FR #6, ES #20, DK #5, South Africa #30, FI #6, PT #15

 

Collections – Bonnie Tyler 2005

 

A SonyBMG Európa szerte válogatzáslemez sorozatot adott ki Collections címmel. Olyan nagysikerű előadók 10 dalát tették a korongokra mint Janis Joplin, Elton John, Alan Jacksons, Bobby Vinton. Bonnie Tyler dalaiból is összeállítottak egy lemezt 10 dallal a nyolcvanas évekből. A bő hatvan percnyi zenei anyagban valóban a legkiválóbb, többségében Jim Steinman dalok hallhatók, de Desmond Child egy dala is fellelhető és a Here She Comes, Have You Ever Seen The Rain valamint a Take Me Back is. Az lemez azoknak ajánlott, akik tényleg a legjobb dalokra vágynak a nyolcvanas évekből.

 

kiadó: Sony&BMG

 

From The Heart – Bonnie Tyler Greatest Hits 2007

 

A kiadvány érdekessége, hogy a hetvenes évektől, egészen napjainkig tartalmaz dalokat, vagyis Bonnie 30 éves pályafutásának legnagyobb slágereit tartalmazza. Manapság Bonnie Tylertől nehéz is egy lemezes kiadványra összegyűjteni a legjobb slágereket, de a From The Heart talán azon kevés lemezek közé tartozik, amelyeknek sikerült. A korong természetesen felkerült néhány toplistára is, és Angliában nagy reklámkapánnyal dopták piacra

 

kiadó: Sony&BMG (UK) UK#31, IRL#2, Virgin Radio Download Chart#17, European Top 100 #74

 

Steel Box Collection - Bonnie Tyler Greatest Hits 2008

 

 

Bonnie Tyler legjobb dalai dobozba zárva, a szó szoros értelmében. Az elegáns alumínium CD tok igazán ízléses és egyedi megoldás volt arra, hogy a legjobb énekesek dalait összegyűjtve kerüljenek a rajongók elé. Bonnie Tyler esetében a legjobb nyolcvanas években megjelent slágereit tartalmazza, bő 60 percben. Olyan dalokat, mint a Total Eclipse of the Heart, Holding out for a Hero vagy a Ravishing. A korongon album verziók hallhatók, vagyis az eredeti felvételek. Az egyedi csomagolás miatt figyelemreméltó kiadvány.

 

kiadó: Sony/Columbia

 

The Best (Definitive Collection + Extra CD)

 

Egy igazán nagysikerű válogatáslemez 1993-ból. Túlnyomórészt a nyolcvanas évekből kerültek fel dalok, de a hetvenes évek legjobbjai is helyet kaptak. 18 remek Bonnie sláger, rádió verzióban. 1995-ben Definitive Collection címmel és egy extra CD-vel jelent meg ismételten. A bónusz korongon a Total Eclipse, Loving You's A Dirty Job és a Band Of Gold című dalának album verziói, valamint a Holding Out For A Hero című dal dance verziója (Jellybeam Remix) kapott helyet. 1996-ban ismét megjelent extra CD nélkül, Best Of The Best Gold címmel németországban, ahol ajándék szövegkönyv járt mellé.

 

kiadó: COLUMBIA (UK)

 

The Very Best Of Bonnie Tyler Volume 1. 1993

 

A németországi Sony dobta piacra kezdésnek a The Very Best Of Bonnie Tyler Volume 1. címre keresztelt válogatásalbumot, melyre a legjobb Tyler slágerek kerültek 1977-től 1990-ig. A vártnál nagyobb sikernek örvendett a lemez, hiszen dupla platinalamez minősítést ért el Németoszágban és az eladási listák harmadik helyét foglalta el. E nagy siker után jelent meg a Volume 2., ami szintén sikeres lett, bár nem akkora, mint az 1-es szériáé. Talán azért, mert a Volume 1-re kerültek fel a toplistás dalok, a Volume 2-n pedig a középkategóriás slágerek kaptak helyet. Mindenesetre egy igazán sikeres és elismert válogatásalbumról van szó.

 

kiadó: COLUMBIA Germany GER #3, CH #6,AT #17

 

The Very Best Of Bonnie Tyler Volume 2. 1994

 

 

A Very Best Of Volume 1. sikereit nem szárnyalta túl. Sőt, elég hamar lekerült az eladási listákról. Köszönhető ez talán annak, hogy Bonnie Tyler addigi legjobb dalait egymásra halmozták a Volume 1. kiadványon, így erre a lemezre, már nem sok toplistás dal jutott. Ráadásul ez a korong nem tartalmaz a 3 Dieter Bohlen albumról egy dalt sem valamint új felvételt sem. A Have You Ever Seen the Rain? és a The Best talán, ami kicsit feldobja az album hangulatát. Sok hetvenes évekbeli dalt tartalmaz, ami feledésbe merült a kilencvenes évek elején hódító euro-disco, popzenei irányzat elterjedése végett. Mindenesetre gyűjtőknek ajánlott kiadvány, de persze csak a Volume 1. mellé!

 

kiadó: COLUMBIA Germany GER #39, CH #22, AT #38

 

All The Best 3 CD Box 1996

 

Érdekes egy kollekció, három CD díszdobozban. A Bitterblue, az Angel Heart és a Silhouette In Red című lemezek legnagyobb slágereit szedték össze 3 korongra, így aki birtokában van ennek a boxnak, az pár dal híján magáénak tudhatja a három nagylemezt is. Természetesen mindegyik lemez egy régi nagy slégerrel kezdődik (Lost In France, It's A Heartache, More Than A Lover) De felcsendül még régről a Heaven és zárásképpen a harmadik lemez utolsó dalaként a Here Am I. Valamint mindegyik korongon hallható egy extended verzió és/vagy rádió mix.

 

kiadó: BMG – Ariola Express Germany

 

Heaven & Hell – Meat Loaf And Bonnie Tyler 1993

 

Jim Steinman két legnagyobb ászának első és máig utolsó közös válogatásalbuma. A korongon a két világsztár legjobb dalai váltják egymást. Meat Loaftól többek között a ((Cher))rel közös duett, a Dead Ringer For Love továbbá a Two Out Of Three Ain'T Bad és a Bat Out Of Hell, míg Bonnie Tylertől a Total Eclipse Of The Heart, Holding Out For A Hero, If You Were A Woman című dalok kerültek fel. Többször is kiadták a lemezt. 2003-ban az Ír lemezeladási listán is előkelő helyen szerepelt. Igazi kincs lehet azok számára akik szeretik a Steinman dalokat na meg persze a két világsztárt együtt.

 

kiadó: COLUMBIA (UK) UK #9, 1995-ös kiadás #12, IE 2003 #47

 

Szöveg: Bali Balázs

 

(c) Bonnie Tyler Magyar Oldala - Bonnie Tyler Hungarian Fan Site 2005-2013

 

English


 


Exclusive partner site:

Videos:


Webstyle produced NavBar hitetlenhomepage

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto