Hírek

 Főoldal

 Bonnieography

 Diszkográfia

 Képek

 Bonnie turnén

 Bonnie Fan Club

 Linkek

 Hírlevél

 Bejelentkezés

 Figyelem!

 

 
látotagó olvassa a lapot.
Hírek (News)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Koncertsorozat megállás nélkül

Balázs, webmester  2012.10.08. 11:52
Bonnie Tyler idei nyara igazán pörgősre sikeredett. Skandináv turnéja után Budapesten és Portugáliában (Cascais) is sikeres koncertet adott. Ezt követően a brit Big Brother stúdió-műsorában lépett fel legismertebb dalával. És már nemcsak az idei téli koncertidőpontok, de a jövő év eleji németországi turnéállomások helyszínei is nyilvánosságra kerültek. Sőt, a szomszédos Romániába is ellátogat egy koncert erejéig! 
 
2012. 12. 08-án Bukarestben lép fel Bonnie Tyler, a román főváros kongresszusi központjában ( The Palace Hall / Sala Palatului).
 
Ezt követően december 14., 17. és 19-én Angliában a Status Quo együttes karácsonyi koncertsorozatán énekel, mint vendég előadóművész Cardiffban, Birminghamben (LG Aréna) és Londonban (O2Aréna)

2013. február 18-tól március 17-ig pedig három ország, 18 városában lép majd fel a ROCK MEETS CLASSIC elnevezésű koncertsorozaton. Németországban, Csehországban és Svájcban. Az RMC a Night of the Proms koncertsorozat, vagyis a Pop Meets Classic rock változata, ahol a legnagyobb veterán rockénekesek lépnek fel szimfonikus zenekari kísérettel. A teljesen áthangszerelt dalok és a különleges zenei varázs egészen egyedi élményt nyújt a rajongók számára. Bonnie Tyler legutóbb 2001-ben és 2002-ben énekelt komolyzenei háttérrel, akkor a nagy sikerű Night of the Proms koncerten. Az előadásról készült felvétel itt megtekinthető>>>

Bonnie felrobbantotta a Budai várat

webmester, fotó: Tóth Ádám  2012.08.24. 18:39

Csodálatos helyszín, csodálatos hang, csodálatos közönség. Minden megvolt Bonnie Tyler tökéletes koncertjéhez. A reszelős hangú rock énekesnő csütörtökön lépett fel a Budai várban, Budapesten a Unique Fesztiválon. Bonnie már a délutáni hangpróbán hallatta, milyen jó formában van. Így igazán izgatottan várták a rajongók – akik Európa különböző pontjairól is érkeztek – az esti másfél órás élő koncertet. A Have You Ever Seen The Rain mennydörgő dallamaival kezdődött az előadás. Ekkorra a vár Savoyai-terasza már zsúfolásig megtelt rajongókkal. Bonnie nem okozott csalódást. Dinamikusan, olykor a színpad egyik végéről a másikra vágtázva, vagy éppen a hangfalakra lépve megállás nélkül ontotta a slágereit. A legnagyobbak, így a Total Eclipse Of The Heart, Holding Out For A Hero, It’s A Heartache, Lost In France, The Best mellett, olyan dalok is felcsendültek, mint az Amazed, vagy a To Love Somebody. Ez utóbbit a nemrég elhunyt Bee Gees tagnak, Robin Gibbnek ajánlotta. Bonnie Tyler a koncert közben többször is megdicsérte, hogy milyen csodálatos a közönség, illetve említést tett az elképesztő budapesti panorámáról is. Ez utóbbiról a koncert után - a magyar rajongói oldal kérdésére - elmondta, soha nem látott ennél szebb helyszínt. Bizonyítandó igazát, azonnal maga mellé parancsolta férjét, hogy készüljön róluk egy közös fotó a fővárosi látképpel a háttérben. Összefoglalva, Bonnie Tyler még mindig fiatalokat meghazudtoló energiával koncertezik, élvezi amit csinál, és mi is élveztük. Köszönjük! Videók, képek>>>

Zabkásán él Bonnie Tyler

blikk.hu  2012.08.12. 21:00

„Bocs, egy kicsit még korán van" – vette fel a telefont a szokásosnál is rekedtesebb hangon Bonnie Tyler, majd az It's a heartache című számának dúdolásával keltette életre a torkát. A mini Bonnie Tyler-koncert után jön egy hosszabb, mert a világhírű énekesnő augusztus 23-án fellép a Unique Fesztiválon. Bonnie Tylerrel a Blikk újságírója készített interjút, ami teljes terjedelmében itt olvasható>>>

Legendák a Unique Fesztiválon

Balázs, webmester  2012.06.02. 18:39

A Unique Fesztivál sztárvendége lesz Bonnie Tyler.  2012. augusztus 23-ától igazi rock fellegvárrá alakul a Budai Vár Savoyai terasza. Most első alkalommal rendezik meg a Unique Fesztivált, amelyre a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb hazai és nemzetközi énekes legendái érkeznek.

23-án, csütörtökön „80’s Rockstars” nap lesz. A teraszon a legendás magyar rock együttes, a Piramis ad koncertet. Ezt követi Nagy-Britannia máig egyik leghíresebb rock énekesnője, Bonnie Tyler, aki saját együttesével a Bonnie Tyler Bandel lép színpadra. A nemzetközi könnyűzenei énekesnők közül eddig ő adott legtöbbször koncertet Magyarországon, szám szerint nyolcszor.

Ezzel egy időben az Oroszlános udvarban egy másik brit popikon, Kim Wild, illetve a magyar Neoton Família lép fel. Cikk folytatása>>>

Total Eclipse Of The Weight

webmester; dailymail.co.uk  2012.05.15. 21:35

Koncert turné, készülő új album. Szóval Bonnie Tyler nem unatkozik, arra pedig végképp nincs ideje, hogy speciális fogyókúrába kezdjen és minden egyes kalóriát számolgasson – mondja az énekesnő. Az elmúlt három hónapban azonban mégis sikerült leadnia öt kilót. Bonnie LighterLife Lite leves módszert választotta. „A program egyszerű, és igazodik az életstílusomhoz, mert amikor turnén vagyok, stúdiózok, nem kell az ételen gondolkodnom. Csak elkészítem a levesemet. Emellett javítottunk az étkezési szokásaimon is. Például ugyanúgy eszek naponta egyszer egy kiadósat, így nincs semmilyen hiányérzetem.” Bonnie Tyler az mondja, máris jobban érzi magát. A fogyás a külsején is meglátszik, ezért a korábban tőle megszokott lebernyeges, mindent takaró „biztos fekete” öltözékkel szemben, már bátran visel színes, testhez simuló ruhákat is. Ez pedig a férjének is tetszik. Fotó és a teljes interjú angolul itt olvasható>>>

Bonnie Tyler Budapesten! - Frissítve!

webmester  2012.04.30. 11:30

Szinte napra pontosan 3 évvel azután, hogy Bonnie Tyler Magyarországon járt, újra ellátogat hazánkba. Az énekesnő hivatalos oldala szerint, a Budavári Palotában lép fel augusztus 23-án. A rendezvény Open Air, vagyis, szabadtéri koncert lesz. Azt, hogy milyen hosszú lesz a fellépés, kell-e belépőt fizetni, egyelőre nem lehet tudni. Amint lesz, közzé tesszük. Bonnie Tyler legutóbb 2009. augusztus 29-én járt Magyarországon, Győrben. Akkor a Négy évszak fesztivál zárónapján lépett fel. Az alábbi felvételek ott készültek.

Bonnie Tyler Dél-Koreában!

webmester  2012.04.17. 17:31

A The Manhattans, és Leo Sayer mellett Bonnie Tyler is fellép Szöulban, a május 12-én kezdődő, kétnapos Forever Pop Concert 1.0-án. Az eseményt a Dél-Korea fővárosában álló Sejong Centerben található Grand Theatre-ben tartják. A koncerttel a 70-es, 80-as évek zenéjére szeretnék újra felhívni a figyelmet. A meghívott világsztárok közül Leo Sayer második alkalommal látogat el Dél-Koreába 10 éven belül, míg a The Manhattansnek és Bonnie Tylernek ez lesz az első fellépése az ázsiai országban.

Bonnie már a stúdióban

Balázs, webmester  2012.02.26. 19:57

Bonnie Tyler új albumának készítése már nem csak szájhagyomány útján terjed. Desmond Child (képen) ugyanis saját Twitter oldalán elcsiripelte, hogy Bonnie-val Nashwilleben dolgozik és több dalát is lemezre énekelte a brit Rock Lady. Bizonyítékként pedig két közös képet is feltöltött. Tehát most már szinte biztos, hogy hamarosan megjelenik az új album! Egyes hírek szerint 13 vadonatúj country-rock dal lesz a korongon. Továbbá egy duett is felkerül a lemezre, Bonnie ugyanis egy nagy rajongójával, a szintén énekes és többszörös Grammy-díjas counrty énekessel, Vince Gillel énekel közösen.
A dalok várhatóan április elején kerülnek a keverésre és tökéletesítésre. Így akár már a nyár folyamán kiadásra kerülhet. Az albumnak még egyenlőre nem adtak címet, de annyi biztos, hogy zeneileg visszatér Bonnie korai karrierjének gyökereihez, vagyis igazi country és rock egyveleg lesz hallható.

Desmond Child és Bonnie utoljára 1988-ban dolgoztak együtt és mindössze 5 hét alatt elkésztették a Hide Your Heart című nagylemezt aminek maga Desmond volt a producere. Több mint 20 év elteltével most ismét Bonnie Tylerrel dolgozik és remélhetőleg a közös munka meghozza gyümölcsét. Desmond több tucat listavezető slágert írt, több énekest is az Ő által írt és komponált dalok repítettek magasba. Desmond Child egutóbb Meat Loaf új albumára írt dalt illetve Alice Cooper nagy visszatérő lemezén is közreműködött, de írt már dalt napjaink olyan fiatal tehetségeinek is, mint Shakira, Tokio Hotel, Katy Perry vagy Mika.

Viszont maradt még néhány kérdés. Például az, hogy mi van azokkal a korábban felénekelt (vagy fel nem énekelt) Jim Steinman által írt dalokról, amelyről Bonnie többször is nyilatkozta, hogy az új album alapjai lesznek. Illetve hogy melyik lemezkiadóhoz igazol át? Feltehetőleg amerikai kiadó lesz. Esélyes a Sony Music illetve a Universal Music. A világ 4 legnagyobb lemezkiadója közül egyedül a Universal Musickal nem állt még szerződésben Bonnie. De nem kizárt a Nashwillben készült amerikai énekesek kedvelt lemezkiadója a Mercury Nashwille Records.

Ismét Bonnie az első

Balázs  2012.01.25. 21:19

Bonnie Tyler legnagyobb rajongótábora Németországban és Norvégiában van. Itt adja évente a legtöbb koncertet. Az északi országban azonban legutóbbi fellépése után egy igen tiszteletre méltó elismerésben részesült, ugyanis átvehette a Norway Honorary Award – Silver Medal díjat, ami azért is nagy megtiszteltetés Bonnie számára, mert ezt eddig csak norvég énekesek, színészek, illetve olyan személyek kapták, akik sokat tettek a helyi kultúráért. Így Bonnie Tyler az első nemzetközi előadó, aki gazdagabb lett ezzel az ezüst medállal, az emlékplakettel és a vele járó ötszázezer koronás pénzjutalommal. A díjat egyébként nem közönségszavazás, hanem egy zártkörű zsűri szavazza meg évről évre. Norvégában Bonnie jelenleg is sztár, pontosan 1978-óta, hiszen már a hetvenes években platinalemezeket kapott, amiket aztán több gyémántlemez követett. 1991-es Bitterblue című nagylemeze négyszeres platina minősítést ért el. Hogy ennek a díjnak mi lesz a sorsa Bonnie Wales-i kastélyában, azt nem tudni. Az énekesnő ugyanis míg az arany és platinalemezeit a falra akasztva tárolja az otthonában erre a célra kialakított award roomban, addig többek között az arany Bravo OTTO, az RSH Gold és a German ECHO Awards díjait a helyiségek közötti ajtók kitámasztójaként funkcionálnak, így bármelyik szobában is tartózkodik, egy-egy arany díjba „belebotlik”. Bonnie legutóbb tavaly kapott rangos elismerést Nagy Britanniában, illetve előtte Angel Awards-díjat Németországban. De megnyerte a tokiói dalfesztivál Grand Prix-díját Japánban, illetve Diamond Awards, Goldene Europa, MIDEM Awards és SNEP Awards és még számtalan díjat, nem beszélve a rengeteg jelölésről (Billboard, Grammy, Brit Awards, American Music Awards). Hogy hogyan köszönte meg Bonnie norvégul a kapott díjat, megtekinthető itt>>>

Jön az új album!

Balázs  2012.01.08. 10:57

Bonnie Tyler december elején a France3 televízió egyik műsorában, ahol többek között a nemrég megjelent Best Of 3CD kollekcióját is reklámozta, elmondta, hogy januárban a countryzene fővárosába, az amerikai Nashville-be utazik, hogy kiválassza azt a 10-12 dalt, ami az idén nyáron megjelenő új albumára kerül.

Három hete pedig Moszkvában járt, ahol igazi világsztárként fogadták. A Retro FM rendezvényén lépett fel több tízezres tömeg előtt a Crocus City Hallban. A sajtótájékoztatón ismét új bejelentést tett, mégpedig hogy a márciusi Anniversary Tour keretén belül ismét fellép Moszkvában, és már egy új slágerét is előadja a készülő nagylemezről. A beharangozó videó a márciusi koncertről már felkerült a YouTube videómegosztóra is. Tehát a már nem kell sokat várnunk, hamarosan jön Bonnie Tyler új albuma!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

English


 


Exclusive partner site:

Videos:


Webstyle produced NavBar hitetlenhomepage

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!